Novela pozmenila existujúce status quo - Králik, Jozef
Zákon č. 575/2001 Z.z. o organizácii činnosti vlády a organizácii ústrednej štátnej správy, ktorí nadobudol účinnosť 1.1.2002. Autor sa v článku zameriava na ministerstvá v SR. Sústava ministerstiev. Poradné orgány. Vymedzenie pôsobnosti. Formálnosť časti požiadaviek.