Bezpečnost nade vše - Richterová, Monika
Snahou spoločnej poľnohospodárskej politiky Európskej únie je zabezpečiť kvalitné a zdravé potraviny pre spotrebiteľov. Ciele a možnosti spoločnej poľnohospodárskej politiky Európskej únie.