Projekt úspešnej a úspornej vlády
Úloha štátnych tajomníkov, zachovanie alebo zrušenie ich postu. Súčasný stav a jeho problémy. Možnosti a odporúčania. Zachovanie postu štátneho tajomníka. Zrušenie postu štátneho tajomníka. Alternatíva s vytvorením modelu námestníkov ministra. Alternatíva s modelom viacerých (1-3) ministrov na jednom ministerstve.