Platby postihnou digitální zboží - Diviš, Martin
Európska únia dosiahla dohody o zdaňovaní digitálnych služieb poskytovaných prostredníctvom internetu. Spotrebitelia v krajinách EÚ ktorí prostredníctvom internetu nakupujú rôzne tovary alebo služby budú musieť platiť daň z pridanej hodnoty. Prehľad sadzieb v uplatňovaní DPH v krajinách EÚ.