Ako sa žije v oddelenom modeli - Heger, Vladimír
Porovnanie priebehu a obsahu reformy verejnej správy na Slovensku a v Čechách. Výrazné špecifiká obidvoch krajín po rozdelení republiky v r. 1993. Veci, ktoré naše krajiny spájajú, ale na druhej strane existencia rozdielností na Slovensku a v Česku. Tri zložky reformy verejnej správy na Slovensku.