Takové malé 11. září - Bautzová, Libuše
Povodňové škody v Čechách môžu dosiahnuť až 90 miliard korún. Vláda prehodnotila priority a na prvé miesto kladie obnovu krajiny. Rozpočet na rok 2002 bude prepracovaný. Finančná pomoc zo zahraničia.