Solidarita v praxi - Richterová, Monika
Do postihnutých oblastí povodňou v Česku smerujú peniaze a technika z celého sveta. Finančná pomoc EU. Úver z Európskej investičnej banky a Svetovej banky. Pomoc UNESCO.