Nákupní chování dnes - Zahradníček, Stanislav
Projekt GfK Praha, nazvaný SIS - Store Intercept Survey, ktorý vychádza z dotazovania v súbore zákazníkov hypermarketov, supermarketov a diskontných predajní. Obsah zisťovania a otázky pre zákazníkov. Vyhodnotenie výskumu.