Třikrát sláva Brazílii - Stiglitz, Joseph E.
Úvahy Josepha E. Stiglitza o perspektívach a možnostiach brazílskej ekonomiky. Daňová a menová politika. Program pozemkovej reformy. Podpora zdravotníctvu. Investície do školstva a vzdelávania.