Statistika rodinných účtů a její využití jako sekundární zdroj informací marketingového výzkumu - Řehořková - Hošpesová, Olga
Rast významu marketingového výskumu, ktorého cieľom je získať informácie napomáhajúce pri marketingových rozhodnutiach. Príspevok približuje jeden zo zdrojov informácií marketingového výskumu v oblasti Štatistiky rodinných účtov. Charakteristika tohto zisťovania.