Loajalita zaměstnanců a zákazníků z pohledu marketingu - Vávrová, Věra
Nové prístupy k postaveniu zamestnancov z pohľadu marketingu. Interakcia medzi kontaktným pracovníkom a zákazníkom. Lojalita zákazníkov ako predpoklad dlhodobého úspechu. Poznatky o vývoji a ovplyvňovaní lojality zákazníkov v súvislostiach s lojalitou zamestnancov.