Zákaznicky orientovaná dopravní firma - Šaradín, Pavel
Manažérske aktivity zamerané na zákazníka. Budovanie marketingovo orientovanej firmy. Transakčný marketing. Vzťahový marketing. Aktivity zamerané na systematické riadenie spokojnosti zákazníkov v dopravnej firme.