Integrovaná prevence a registr - Hatláková, Eva
Nové prístupy k regulácii znečisťovania životného prostredia priemyslom a poľnohospodárskou činnosťou. Prijatý zákon č. 76/2002 Sb. zamedzuje zavádzaniu morálne zastaralých technológií a techniky v Česku a núti prevádzkovateľov vybrať si najlepšiu dostupnú techniku (BAT = best available techniques).