Reforma spotřebních daní - Hevler, Otakar
Európska komisia zavádza odlišné ceny nafty pre komerčné a nekomerčné využitie. Spotrebné dane za motorové palivá by sa mali v EÚ zjednotiť do roku 2010. Prehľad vývoja cien palív v Európe. Vývoj cien nafty a dopad na českú ekonomiku.