V povinnom poistení chýbajú rezervy za vyše dve miliardy korún - Záborský, Ján
Slovenská kancelária poisťovateľov (SKP) akceptovala správu audítora o deficite rezerv Slovenskej poisťovne (SP), a.s. Bratislava na bývalé zákonné poistenie vo výške vyše 2 mld. Sk. Dôvody deficitu rezerv. Drahé trhové podiely. Vyššie sadzby. Garančný fond. Nepoistení motoristi pri spôsobení škody hradia všetko. Demonopolizácia zamiešala poistný trh. Predpísané poistné slovenských poisťovní.