Tvária sa proreformne - Kusovská, Martina
Transparency international Slovensko oslovila renomované osobnosti ekonomického a spoločenského života, aby sa zapojili do projektu Protikorupčné minimum. Priority politických strán v protikorupčných opatreniach. Vnímanie rozšírenosti korupcie v školstve, v zdravotníctve a v policajných zboroch.