Kto preferuje značky? - Môciková, Renata
Spoločnosť Taylor Nelson Sofres uskutočnila prieskum o vernosti k značkovým produktom v Británii, Česku, Poľsku, Maďarsku a Slovensku. Zo štúdie vyplýva, že Slováci si na značke zakladajú najviac pri spotrebnej elektronike. Najmenej preferované sú značkove produkty v oblasti potravín a zmiešaného tovaru.