Balanced Scorecard vstupuje do logistiky - Kladiva, Jiří
Balanced Scorecard (BSC) - metóda, ktorá dopĺňa finančné ukazovatele podniku o ďalšie pohľady - pohľady zákazníkov, trhu, zamestnancov. Využitie BSC v oblasti logistiky.