Proč je business model tak důležitý - Magretta, Joan
Obsahové vymedzenie pojmu business model resp. obchodný alebo podnikateľský model. História vytvorenia obchodného modelu. Rozdiel a vzťahy medzi stratégiou a obchodným modelom.