Procesný prístup v stavebníctve - čo nové??? - Greguš, Martin
Pohľad na situáciu v oblasti stavebníctva na Slovensku - nielen z pohľadu zákonných požiadaviek na zadávanie zákaziek a výberové konanie. Zavádzanie systému manažérstva kvality v stavebnej organizácii. Procesný prístup v stavebníctve. Identifikácia jednotlivých procesov v organizácii.