Kvantifikácia vývoja kurzu slovenskej koruny po prechode na plávajúci kurz - Ivaničová, Zlatica
Vývoj výmenného kurzu koruny pod vplyvom inflácie na Slovensku a v krajinách Európskej únie na základe vzťahu parity kúpnej sily (purchasing power parity - PPP). Analýza vývoja inflácie v krajinách EMÚ a na Slovensku v období január 1998 až december 2001. Analýza vývoja kurzov SKK/EUR v období 1998-2001. Prognóza vývoja skutočného a vypočítaného kurzu SKK/EUR (Holtov model, Wintersov model). Prognózy kurzov na január až december 2002.