Uplatnění ISO 9001:2000 v průmyslu potravin a nápojů - Petró-Turza, Martha
Pozadie vzniku normy ISO 15161 "Smernice pre aplikáciu ISO 9001:2000 pre priemysel potravín a nápojov". Prínos smernice danému priemyselnému odvetviu.