Pojmy a termíny (pro jakostní komunikaci mezi lidmi) - Janeček, Zdeněk
Podrobná analýza výrazov "pojem" a "termín", ich rozdielov, chápaní v rôznych jazykoch a sociálnych skupinách ľudí. Zamyslenie nad otázkou či je skutočne kvalita a akosť to isté.