Media Lions - čoraz viac médií
4. ročník súťaže reklamných médií Media Lions v Cannes. Vývoj v oblasti médií smeruje k novým, netradičným formátom. Súťaže sa zúčastnili aj dve slovenské agentúry. K článku je pripojený aj rozhovor s členom poroty.