Chemička z Novák čelí vývoju trhov - Hrúz, Juraj
Hospodárenie Nováckych chemických závodov (NCHZ), a.s. Nováky. Cenový vývoj rozhodujúcich výrobných komodít na svetových trhoch negatívne vplýva na hospodárenie firmy. Výpadky v tržbách. Dopyt po niektorých polotovaroch. Investície do Solivarov, a.s. Prešov, kde NCHZ sprivatizovali 84 perc. akcií.