Reklamné preferencie nezmenené - Gajdošíková, Marína
Používatelia internetovú reklamu stále akceptujú, no zvyšuje sa jej negatívne hodnotenie. Prehľad hodnotenia rôznych foriem reklamy na internete. Typy reklamy a ich praktické využitie u používateľov.