Globalization and the competitiveness of developing countries - Obadi, Saleh Mothana
Globalizácia - proces, ktorý môže priniesť rozvojovým krajinám možnosti aj ťažkosti. Vplyv internacionalizácie na ekonomický rast a konkurencieschopnosť. Komparatívna analýza konkurencieschopnosti rozvojových krajín vo vzťahu k rozvinutým krajinám.