Popredné európske správcovské spoločnosti chcú zmeniť systém hodnotenia fondov - Kyselý, Ľubor
Najväčšie európske správcovské spoločnosti chcú reformu hodnotenia fondov. Snaha o revíziu celého scoringového procesu, ktorého výsledkom je poradie fondov podľa počtu hviezdičiek. Čoraz viac investorov a finančných poradcov sa riadi výsledkami scoringu. Hodnotenie fondov na Slovensku. Priebeh hodnotenia fondov.