Evropská unie a internet? - Brodský, Zdeněk
Informácie, ktoré môže poskytnúť Európska únia cez internet. Postoj Európskej únie k internetu a jeho komerčnému využitiu. Ciele EÚ v oblasti prístupu k informačným technológiam. Úlohy eEurope. Stimulácia využívania internetu.