Proces outsourcingu - Pročková, Adriana
Obsahové vymedzenie pojmu outsourcing. Fázy procesu outsourcing. Strategická analýza funkčných oblastí. Určenie funkčných oblastí, ktoré budú outsourcované. Definovanie vzájomných vzťahov a požiadaviek na poskytovateľa. Výber poskytovateľa. Transformácia funkčnej oblasti. Riadenie vzťahu zadávateľ - poskytovateľ. Prínosy outsourcingu pre zadávateľa.