Business economics and entrepreneurship at the crossroads - Rebernik, Miroslav
Fenomén podnikateľa a podnikateľstva v komplexe ekonómie ako samostatnej sociálnej vedy. Fenomén podnikateľa ako jeden zo základných objektov revízie neoklasickej alokačnej statiky v ekonomickej teórii od druhej polovice 20. storočia.