Konkurencia - zdravý fenomén - Lesáková, Dagmar, 1949-
Hodnotenie konkurencie ako východisko marketingového plánovacieho procesu. Efektívna analýza konkurencie. Logické východiská konkurenčnej analýzy. Referenční konkurenti a ich význam pre strategické rozhodovanie podniku. Rozhodovanie medzi tzv dobrými a zlými konkurentmi.