Medzinárodné audítorské štandardy (ISA) - Kareš, Ladislav
ISA 500 - Audítorské dôkazy. ISA 501 - Audítorské dôkazy - dodatočné návrhy pre špecifické položky. ISA 510 - Zákazka prvého auditu - začiatočná súvaha. ISA 520 - Analytické postupy. ISA 530 - Audítorská vzorka a iné selektívne testovanie. ISA 540 - Audit účtovných odhadov. ISA 550 - Spriaznené osoby. ISA 560 - Nasledujúce udalosti. ISA 570 - Nepretržité trvanie jednotky. ISA 580 - Vyhlásenie vedenia jednotky.