Ako sa uplatnili české PR značky? - Môciková, Renata
České Public Relations agentúry vstupujú na slovenský trh. Ceny za PR na Slovensku sú podstatne nižšie ako v Čechách. Otázky ďalšieho uplatnenia českej PR na Slovensku.