Multi-agentové simulácie a nezamestnanosť - Zajac, Jaroslav
Vhodný pohľad na správanie ekonomických subjektov - agentov je využitie metód umelej inteligencie. Sú to metódy genetických algoritmov, neurónových sietí a teórie hier. Simulácia nezamestnanosti.