Keď sa reklama nosí - Fronko, Ľubomír
Šport je najatraktívnejšou oblasťou sponzoringu. Športom číslo jeden na Slovensku je futbal. Podstatou pre sponzora je vizuálne prezentovať podnik na verejnosti formou symboliky na dresoch hráčov, reklamných paneloch okolo hracej plochy a v ostatných priestoroch štadióna. Vyjadrujú: názov podniku, značku, logo. Efektívna a neefektívna reklama.