Kvalita, čistota - Batíková, Nataša
V roku 2000 sa Liptovská mliekareň stala súčasťou francúzskej, predovšetkým syrárskej korporácie Groupe Bongrain SA. Špecifický signál značky Liptov, ktorý jadro značky zrozumiteľne vyjadril a zároveň značku jednoznačne odlíšil od konkurencie.