Príprava ekonomickej reformy v centre a niektoré dobové analýzy stavu národného hospodárstva v polovici 60. rokov - Londák, Miroslav
Príprava ekonomickej reformy v ČSSR v polovici 60. rokov. Miesto Slovenska v prípravách ekonomickej reformy. Analýza národného hospodárstva v Československu z roku 1965. Analýza stavu slovenského priemyslu.