Rozvojové dilemy kandidátskych krajín - Brocková, Ingrid
V Európe sa začína budovať tzv. nová verzia kapitalizmu resp. nová ekonomika európskeho typu. Iniciatíva eEurope. Vstup kandidátskych krajín do vyspelého sveta. Budovanie vedomostnej ekonomiky v rozšírenej EÚ. Integrácia ako prostriedok transformácie. Slovenska ekonomika a jej potreby. Budúca rozvojová agenda kandidátskych krajín.