Všeobecné ustanovenia Zákonníka práce - Jendrálová, Anna
Pohľad na pracovnoprávne vzťahy, na zamestnávateľa a zamestnanca, na zákaz priamej a nepriamej diskriminácie ako to uvádza nový Zákonník práce s prihliadnutím na prislúchajúce paragrafy Občianskeho zákonníka.