Bakalářské studium v České republice - rozvojové problémy a perspektivy - Halberštát, Ladislav
Bakalárske štúdium - hlavný prvok vnútornej diverzifikácie českého vysokého školstva. Rozvoj bakalárskeho štúdia podľa študijných programov. Perspektívy bakalárskych študijných programov podľa rozvojových programov vysokých škôl.