Volanie po kompetentnejších dozorných radách silnie
Aktuálna štúdia poradenskej firmy Deloitte Consulting "Praktiky dozorných rád v Nemecku." Ako plnia dozorné rady svoju funkciu. Zle informovaní kontrolóri. Tréningový partner predstavenstva. Cieľom sú profesionálne dozorné rady.