Konkurzy - daňové aspekty - Šefčík, Miroslav
Zmeny v daňovej politike vo vzťahu ku konkurzu aj z hľadiska zákona o správe daní. Zmeny vo vzťahu k zákonu o daniach z príjmov. Zmeny a úlohy vo vzťahu k ostatným daniam - dane z pridanej hodnoty, cestná daň, daň z nehnuteľností, daň z prevodu a prechodu nehnuteľností, spotrebné dane. Úhrady poistného a poplatkov. Zdanenie príjmov správcu konkurznej podstaty.