Anna Harumová: Dane v teórii a praxi, Bratislava IURA EDITION 2002, 260 s. - Schultzová, Anna
Recenzia na knižku Anny Harumovej: Dane v teórii a praxi. Význam daní ako zdroja príjmov verejných rozpočtov. Vhodná pomôcka na praktickú aplikáciu jednotlivých druhov daní. Jednotlivé otázky týkajúce sa daní, ktorými sa publikácia zaoberá. Príloha publikácie. Teória daní je vyvážená s aplikáciou v praxi. Využitie publikácie.