Ochrana osobných údajov a informačná bezpečnosť - Šmirjak, Miloš
Pohľad na zákon č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov, ktorý nadobudol účinnosť 1. septembra 2002. Pôsobnosť zákona. Charakteristika osobných údajov. Bezpečnostný projekt. Ochrana osobných údajov. Úrad na ochranu osobných údajov. Postihy za neplnenie zákona. Povinnosti prevádzkovateľov už fungujúcich systémov.