Podnikání v cizí kůži - Shrbená, Jiřina
Franchising je podnikanie pod menom inej firmy a podľa jej know-how. Záväzky franchisanta voči franchisorovi a naopak. Franchisingové dohody musia byť ošetrené legislatívou na ochranu hospodárskej súťaže. Porušenie hospodárskej súťaže. Obsahové vymedzenie franchisingového balíka. Pomalší rozvoj franchisingových sietí v Česku v porovnaní s vyspelými krajinami.