Dostupná možnosť "pôžičky" - Bokorová, Jana
Obľúbenosť splátkového predaja u spotrebiteľov na Slovensku rastie. Sezónnosť pri splátkach. Aj študovať možno na splátky. Porovnanie revolvingových úverov na slovenskom trhu.