K historii a současnosti družstevního hnutí - Němcová, Ludmila
História vzniku a definícia družstiev a družstevných princípov. Zásady družstiev. Medzinárodný družstevný zväz. Nová definícia družstva a medzinárodné družstevné princípy. Vznik a počiatočný rozvoj družstevníctva. Významné teoretické osobnosti v medzinárodnom družstevnom hnutí. Budúcnosť družstevníctva.