Kvalitatívne a kvantitatívne aspekty formovania pracovných síl ako kľúčový determinant ekonomického rastu - Lisý, Ján
Obsahové vymedzenie pojmu ľudský kapitál. Vývoj názorov na analýzu kapitálu. Ľudský kapitál a ekonómia rodiny. Ľudský kapitál v endogénnych teóriách ekonomického rastu. Štatistické údaje a vývoj v oblasti vzdelávania na Slovensku a v ČR.