Řízení výrobních podniků v podmínkách změn - Tyrlik, Otto
Zmena charakteru prebiehajúcich zmien v podnikovej sfére. Kroky procesu analýzy zmien a reakcií v podniku. Podniky so spomalenou reakciou na zmenu v okolí. Podniky s reakciou predstihujúcou zmenu v okolí.